رباب صدر: دختران موسسات لایق بهترین امکانات هستند

رباب صدر: دختران موسسات لایق بهترین امکانات هستند

این دیدار که در سالن اجتماعات شورا انجام شد، با حضور رائد شرف‌الدین قائم مقام بانک مرکزی لبنان و با هدف آشنایی نزدیک با فعالیت‌های مؤسسات و بررسی راهکارهای همکاری با بخش‌های مختلف آن صورت گرفت.

هیئت‌مدیره و کارمندان و کارگزاران ارشد شورا هیئت استقبال از این گروه را تشکیل می‌دادند. در سخنرانی خوشامدگویی، دکتر رباب صدر میهمانان را به همکاری دعوت کرد و دربارۀ گروه‌هایی که از خدمات مؤسسات استفاده می‌کنند و نیازهای مخصوصی دارند، گفت: «حق اینان است که ما مکان اقامتیِ بهداشتی و زیبا و مجهز برای آنان تدارک ببینیم، زیرا این دختران، مادران آینده‌اند و ما از آنان انتظار داریم که روش‌های زندگی سالم و تفکر صحیح و همکاری نیک را با خود به منازلشان ببرند.» وی افزود: «اجرای این روش ضروری و دشوار است، اما سرمایه‌گذاری باشکوهی برای آینده است.»
این گروه از مدرسۀ استثنایی و مؤسسه خیریه و مهد کودک و مرکز آموزش فنی حرفه‌ای زنان بازدید کرد و مسئولان هرکدام از این بخش‌ها توضیحات کوتاهی دربارۀ آن‌ها دادند.

در نشست پایانی، پس از اجرای سرود گروه کر دانش‌آموزی، فشرده‌ای از مسائل محوری مؤسسات که خلاصه‌ای از تجربه‌ها و ارتباطات آن بود، ارائه شد. همچنین برنامۀ چهارسالۀ آینده مؤسسات و قسمتی از مهم‌ترین پروژه‌های آیندۀ مؤسسات که شامل برنامه‌های سازندگی و فعالیت‌های مورد انتظار آن است، به اطلاع حاضران رسید.