کتاب‌های عاشورایی خاندان صدر را بخوانید

کتاب‌های عاشورایی خاندان صدر را بخوانید

به گزارش روابط عمومی موسسه امام موسی صدر، اندیشمندان خاندان صدر در خلال گفتارها و نوشتارهایشان همواره به نقش تاثیرگذار حرکت امام حسین(ع) در تاریخ و تحلیل این واقعه پرداخته‌اند.

به مناسبت روزهای ماه محرم، کتاب‌های آیت الله سید رضا صدر، شهید آیت الله سید محمد باقر صدر و امام موسی صدر را معرفی و برای مطالعه به علاقه‌مندان پیشنهاد می‌کنیم. برای تهیه این کتاب‌ها می‌توانید به موسسه امام موسی صدر مراجعه کنید یا به صورت تلفنی (۳ – ۸۸۴۹۴۱۶۲) سفارش دهید و تا پایان ماه محرم از تخفیف 15درصدی ویژه 3 کتاب‌ امام صدر بهره‌مند شوید.

عنوان کتاب

نویسنده

ناشر

توضیحات

پیشوای شهیدان

 

آیت الله سید رضا صدر

بوستان کتاب

این کتاب علاوه بر نگاه تاریخی از نثر ویژه و خاصی بهره می‌برد که روایتی داستانی را از واقعه عاشورا بیان کرده است. نویسنده پس از بیان کلیاتی درباره قوم عرب، ظهور اسلام و مسائل مربوط به خلفای پیشین و پدر و برادر امام حسین(ع)، در سه بخش به واقعه عاشورا می‌پردازد:

بخش نخست: شهادت و جهاد


بخش دوم: اسارت


بخش سوم: شهید و شهادت

هم اکنون چاپ سیزدهم آن در بازار نشر موجود است.

امامان اهل بیت (مرزبانان حریم اسلام)

 

شهید آیت الله سید محمدباقر صدر

انتشارات دار الصدر

این کتاب مرور کلی بر زندگی امامان دارد که در بخشی از کتاب به دوران امام حسین(ع) و شرایط حکومت پرداخته و در چند بخش به طور مفصل به حرکت امام و واقعه عاشورا می‌پردازد.

عناوین بخش‌های مربوط به امام حسین در این کتاب به این شرح است:

*موضع امام حسین در برابر محو شاخصه های نظریه اسلامی و بی هویت کردن امت


*امام حسین و دلایل رد بیعت


*عناصر انقلاب امام حسین


*برنامه‌ریزی حسینی برای تغییر منش شکست


*دگرگونی از منش شکست به منش اراده


*گفتاری درباره انقلاب حسینی و تغییر منش شکست


*این صدا جاودان خواهد ماند

چاپ نخست کتاب «امامان اهل بیت»، در سال 1394 با ترجمه دکتر رضا ناظميان و حسام حاج مؤمن منتشر شده است.

سفر شهادت

 

امام موسی صدر

انتشارات موسسه امام موسی صدر

کتاب «سفر شهادت» هفتمین جلد از مجموعه در قلمرو اندیشه امام موسی صدر است که گفتارهای او را درباره قیام عاشورا و ابعاد و نتایج و پیامدهای این نهضت دربرمی‌گیرد.

امام صدر در 17 گفتار‌ی که در این کتاب منتشر شده، تلاش می‌کند تا پیش‌زمینه‌های این واقعه و اهداف امام حسین را از این حرکت روشن کند. نقش و تاثیر حضرت زینب نیز در گفتارهایی از این کتاب بررسی شده است. امام صدر تلاش دارد که با درس‌آموزی از این واقعه مسائل جامعه لبنان و شیعیان را حل کند. به همین سبب، او این واقعه سال ۶۱ هجری را به تاریخ پیوند می‌زند و آن را یکی از حلقه‌های تقابل حق و باطل قلمداد می‌کند.

این کتاب با ترجمه مهدی فرخیان و احمد ناظم برای اولین بار در 1391 به همت ر منتشر شد که چاپ سوم آن در نیمه مهر 1395 به بازار آمده است.

زينب شكوه شكيبايی

 

امام موسی صدر

انتشارات موسسه امام موسی صدر

این کتاب از مجموعه کتاب‌های پرتوها در قطع پالتویی و دربردارنده 2 سخنرانی از امام صدر درباره نقش حضرت زینب در قیام امام حسین است. در این 2 سخنرانی، امام صدر با رفتار حضرت زینب، خصوصا در شام و در کاخ یزید و نیز خطبه حضرت در کاخ یزید، نقش و تاثیر وی را در نهضت عاشورا تحلیل می‌کند.

حسين وارث انبيا

 

امام موسی صدر

انتشارات موسسه امام موسی صدر

این کتاب ترجمه یکی از سخنرانی‌های امام موسی صدر درباره قیام عاشورا و ششمین جلد از مجموعه کتاب‌های پرتوها در قطع پالتویی است.