نهمین دورهٔ سیر مطالعاتی در سطح یک به پایان رسید

نهمین دورهٔ سیر مطالعاتی در سطح یک به پایان رسید

به گزارش روابط عمومی مؤسسهٔ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، در ابتدای این جلسه که بعد از ظهر روز گذشته ۱۰ خرداد برگزار شد، دکتر پیغامی، راهنمای دوره ضمن مرور آنچه در دوره سیر مطالعاتی گذشت به فعالیت‌های مختلف مؤسسه از جمله جلسات اندیشه و عمل و همایش‌های خارج از موسسه اشاره کرد.

سپس از شرکت کنندگان سطح یک دوره سیر مطالعاتی خواسته شد تا درباره تجربه شرکت در این دوره و آشنایی با اندیشه امام موسی صدر سخن بگویند و پیشنهادهای خود را مطرح کنند.

شکوری، از شرکت کننده‌های سیر مطالعاتی گفت که مطالب و آموخته‌های خود را در فضای مجازی با دوستان به اشتراک می‌گذارد.

شرکت کننده بعدی از فعالیت‌های مؤسسه در زمینه معرفی امام موسی صدر انتقاد کرد و گفت ابعاد علمی و شخصیتی امام صدر مخفی و پنهان مانده است و به همت بیشتری احتیاج دارد. وی امام صدر را مصلحی اجتماعی معرفی کرد که توانسته کار را به ثمر برساند و جامعه‌ای اسلامی شکل دهد.

مریم جعفرآبادی گفت: «مهندس مهدی فیروزان در نشست رونمایی کتاب امامان اهل بیت پیشنهاد کرد که خوب است هر سال یک شخصیت اندیشمند را بشناسید و مطالعه کنید. به نظر من این پیشنهاد بسیار خوب است و جا دارد شخصیت‌هایی مثل شهید آیت الله صدر، بنت الهدی صدر، شهید چمران و رباب صدر مطالعه و معرفی شوند.»

او همچنین دل نوشته ای ادبی درباره امام موسی صدر نوشته بود که در این جلسه برای حضار خواند، متن این نوشته بدین شرح است:

«بیست و اندی سال پیش بود که شاید برای اولین بارها، اسمت را از زبان فاطی خانم شنیدم. سال‌های اولی بود که احمد آقا دیگر نبود و عکسش، به دیوار خانه خورده بود. فاطی خانم خاطره‌ای می‌گفت که برایم غریب بود. شب از مامان پرسیدم: مامان! آقا موسی کجاست؟
این اولین بارهای شنیدن از تو و تصور کارها و چهره و خلقیات و برو بیاهایت بود …
چند سال گذشت … شبی رفته بودیم عیادت خانم! خواهرهایت ردیف نشسته بودند. جای تو خالی. آخرین باری بود که می‌دیدمش. حکماً که او هم چشم انتظار تو بود.
سال‌ها از آن روزها گذشت و تصویر تو هر روز پر رنگ‌تر و زنده‌تر شد. اولین بار آشنایی من با تو، سال‌ها از نبودنت می‌گذشت و امروز هم که سال‌ها از آن روز می‌گذرد، هنوز سال‌هاست که نیستی.
این چه رفتنی بود که برگشتش این همه به درازا کشید؟
آنها تو را ربودند یا تو دل از آنها ربوده‌ای که رأیشان به بازگشت تو نیست؟
ولادت امام موسی علیه السلام بود که به علی گفتم، به نظرت تا امروز امام موسی دل چند زندانبان و بازجو و رئیس و مرئوس را رام کرده و چون موم، در هرم وجود او شکل گرفته‌اند؟
برگرد آقا موسی،
برای همه مردمی که از دوری تو بی خواب شده‌اند.
برگرد به خاطر همه‌ نوه‌های ندیده‌ات.
برگرد برای گرد سپیدی که کم کم به سر فرزندانت نشسته است
برگرد برای چشمان گیرای حورا و ملیحه
برگرد …
برای دل رباب خانم هم که شده، برگرد جناب حبیب.»

لطیفی، یکی دیگر از شرکت کنندگان دوره نیز عنوان کرد: «اندیشه امام صدر، یکی از عملیاتی‌ترین و اجرایی‌ترین اندیشه‌های اجتماعی اسلام است و لازم است این اندیشه در سطوح مختلف و اقشار مختلف در ایران نیز معرفی و اجرا شود.»

مهدی فرخیان، مسئول بخش پژوهشی مؤسسه نیز در این جلسه بر ضرورت شناخت آیت الله العظمی سید صدرالدین صدر و دیگر اعضای خانواده صدر و نیز مطالعه‌ لبنان تاکید کرد.

دکتر پیغامی در آخر جلسه و برای جمع‌بندی به شرکت کنندگان پیشنهاد کرد برای عمق بخشیدن به آموخته‌های سیر مطالعاتی، بار دیگر کتاب‌ها را مطالعه کنند و مطالب را برای یک یا چند نفر تدریس و راهنمایی کنند. وی افزود کتاب‌های امام موسی صدر را با یک بار خواندن نمی‌شود کامل درک کرد و در هر بار خواندن مطالب جدیدی دریافت می‌شود.

حورا صدر، مدیر مؤسسه امام موسی صدر نیز از حضور آنها در دوره سیر مطالعاتی و در این جلسه تشکر کرد و در پایان جلسه گواهینامه‌های سطح یک به شرکت کنندگان در دوره اهدا شد.

sire.95311.1
sire.95311.2
sire.95311.3
sire.95311.4
sire.95311.11
sire.95311.5
sire.95311.6
sire.95311.7
sire.95311.8
sire.95311.9
sire.95311.10
sire.95311.12