خاطرات مرحوم منوچهر خاقانی از طرز فکر متفاوت امام موسی صدر

خاطرات مرحوم منوچهر خاقانی از طرز فکر متفاوت امام موسی صدر

به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، منوچهر خاقانی که به تازگی در سن نود سالگی درگذشت، از رفتار‌ها و طرز فکر متفاوت امام موسی صدر می‌گفت و معتقد بود آقا موسی در بین همۀ دوستان و روحانیون قم صف‌شکن بود.

گروه تاریخ شفاهی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام صدر پیش از این در دیدار با وی، بخش‌هایی از خاطرات مشترکش با امام موسی صدر را گردآوری کرده است.

منوچهر خاقانی در این دیدار می‌گفت: «آقا موسی در بین همۀ دوستان و روحانیون قم صف‌شکن بود. او کارهایی می‌کرد که دیگران یا سمت آن نمی‌رفتند یا بعد‌ها به فکر آن افتادند. زمانی که مردم رادیو گوش دادن را حرام می‌دانستند آقا موسی رادیو را در گوششان می‌گرفتند و از جلوی مغازه‌ها رد می‌شدند. آقا موسی عقلش می‌رسید و می‌فهمید که این حرف‌ها بی‌خودی است… دوره دبیرستان که بودیم، ۲ روزنامه به قم می‌آمد، اطلاعات و کیهان. دانه‌ای ۲ زار فروخته می‌شد. آقا موسی هر ۲ را می‌خواند. یعنی به مسائل اجتماعی و حتی اقتصادی توجه داشت. بعد هم که به دانشگاه رفت.»

باجناق امام موسی صدر همچنین درباره ماجرای وصلت امام با خانواده خلیلی چنین شرح می‌داد: «شبی در منزل آقا موسی بودم و پدر ایشان وقتی پیشنهاد ازدواج پسرشان با خانم پروین خلیلی را شنیدند به من گز تعارف کردند و گفتند برای موسی پدری کنید. من هم پدری کردم و پیش آقای خلیلی، پدر زنم رفتم و قضیه خواستگاری را مطرح کردم.»

بخش‌های دیگری از خاطرات وی را که قبلا در سایت موسسه منتشر شده است، اینجا بخوانید.

منبع: روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر