مراسم بزرگداشت امام موسی صدر در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی

مراسم بزرگداشت امام موسی صدر در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی

به گزارش روابط عمومی موسسه امام موسی صدر، انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با صدور اطلاعیه اعلام کرد« به پاس خدمات مستمر و ارزنده امام موسی صدر، مرجع دینی، رهبر سیاسی و مؤسس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان و برای احیای یاد، نام، اندیشه و سیره آن مصلح برجسته دینی، فرهنگى و اجتماعى که نظرات و اندیشه‌هاى نوینى به جهان اسلام عرضه داشت و در زمره معدود رهبران اسلامى پیشتاز بحث وحدت، تعامل و گفت‌وگوی ادیان بود، این مراسم را با حضور علما، استادان، فرهیختگان و دوستداران علم و دانش برگزار می‌کند.» 

این مراسم از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در تالار اجتماعات شهید مطهری انجمن، واقع در خیابان ولی‌عصر (عج)، پل امیر بهادر، خیابان سرلشکر علی‌اکبر بشیری، شماره ۷۱ برگزار می‌شود. 

مهدی محقق رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی هدف از این اقدام را آشنایی نسل جوان با مفاخر فرهنگی ایران دانست و افزود: «ما باید برای نسل جوان که سازنده آینده مملکت هستند یک نمودار و یک الگو داشته باشیم تا از خارج کشور الگو نگیرند. بنابراین باید تلاش کنیم تا بزرگانی که در قید حیات هستند مورد قدردانی قرار گیرند. 

انجمن آثار و مفاخر فرهنگی تاکنون برای ۱۳۵ شخصیت مراسم بزرگداشت برگزار کرده است. 

منبع: روابط عمومی موسسه امام موسی صدر

روتیتر: پنجم اردیبهشت برگزار می شود