اطلاعیه: لغو نشست رونمایی از کتاب «سفر شهادت»

سخنان منتشرنشدۀ امام موسی صدر دربارۀ وحدت

به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، در این سخنان که امام موسی صدر آن را در مصاحبه با روزنامۀ صوت الخلیج در سفری به کویت بیان کرده است، به تقریب میان مذاهب اسلامی پرداخته شده است.

این مصاحبه که در تاریخ ۱۵ مارس ۱۹۷۳ برابر با ۲۴ اسفند ۱۳۵۱ در هتل هیلتون کویت و توسط ازهر خفاجی و ابوجاسر انجام شده است، در بخش «اندیشه» پایگاه اینترنتی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر منتشر شده است. 

در مقدمه‌ای که برای انتشار این بخش از سخنان امام صدر نوشته شده، آمده است: 

«امام موسی صدر، رهبر ایرانی شیعیان لبنان، از جمله مصلحانی است که وحدت امت اسلامی و یا به عبارت دقیق‌تر تکوین امت اسلامی یکی از دغدغه‌های همیشگی او بوده و برای آن تلاش‌های فراوانی مبذول داشته است. بالطبع و بالتبع، در چنین نگرش و رویکردی تقریب بین مذاهب اسلامی نقشی کانونی خواهد داشت. با مراجعه به گفتار‌ها و رفتارهای امام موسی صدر در می‌یابیم که او پیروان مذاهب اسلامی و مسلمانان را به تقریب فرا می‌خواند. تقریب شعایر از جمله مؤلفه‌هایی است که امام صدر بر آن تأکید و به آن اهتمام داشت. پس از تشکیل مجلس اعلای شیعیان در نامه‌ای به طور رسمی از مفتی اهل سنت می‌خواهد که اعیاد اسلامی (خصوصاً عید فطر) و اذان شیعیان و اهل تسنن لبنان یکسان شود. او بار دیگر در پیامی تلویزیونی با اشاره به فتاوای مراجع شیعه بر یکسان‌سازی اعیاد تأکید کرد.» 

این سخنان را می‌توانید با عنوان «باید اسلام را با زبان امروزی و به شکل علمی ارائه کرد» در بخش اندیشه سایت بخوانید. لینک متن کامل منتشرشده

منبع: روابط عمومی مؤسسۀ امام موسی صدر