نشست «امکان، اخلاق و آسیب‌شناسی گفت‌وگوی ادیان» برگزار می‌شود

نشست «امکان، اخلاق و آسیب‌شناسی گفت‌وگوی ادیان» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، در ماه فوریه سال ۱۹۷۵، (سی بهمن ۱۳۵۳) امام موسی صدر در مراسم آغاز روزه مسیحیان در کلیسای کبوشیین بیروت که مهم‌ترین کلیسای کاتولیک این شهر بود، در قالب خطبۀ موعظۀ آغاز روزه، سخنرانی کرد. این سخنرانی که بعد‌ها با عنوان «ادیان در خدمت انسان» به فارسی ترجمه شد، عملی بدیع و ساختارشکنانه بود که می‌توانست سمبولی برای وحدت اسلام و مسیحیت و بهبود روابط مسیحیان و مسلمانان لبنان باشد. 

به مناسبت سی و نهمین سالروز این اتفاق، نشستی با عنوان «امکان، اخلاق و آسیب‌شناسی گفت‌وگوی ادیان» و با سخنرانی آقایان دکتر محمد مسجد جامعی و دکتر سید حسن اسلامی، اعضای هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب و دکتر یوسف دانشور، عضو هیئت علمی مؤسسۀ آموزشی ـ پژوهشی امام خمینی برگزار می‌شود. 

این نشست، روز چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ از ساعت ۹ تا ۱۲: ۳۰ در سالن کنفرانس امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب به آدرس: قم، شهرک پردیسان، روبه روی مسجد امام صادق(ع)، دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی برگزار می‌شود.

منبع: روابط عمومی مؤسسۀ امام موسی صدر