سلسله همایش‌های شهید صدر در قم برگزار می‌شود

سلسله همایش‌های شهید صدر در قم برگزار می‌شود

حجت‎الاسلام والمسلمین مالک کنانی، دبیر همایش بزرگداشت آیت‎ الله شهید صدر در حاشیۀ ولین همایش بزرگداشت شهید صدر در گفت‎وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا) اظهار کرد: اولین همایش بزرگداشت شهید صدر به همت دفتر آیت‎ الله شهید صدر در قم پانزدهم اردیبهشت ماه با حضور اندیشمندان حوزه‎های علمیه شیعه در تالار مرکز همایش‎های مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) در قم برگزار شد. 

وی در تبیین شخصیت آن بزرگوار افزود: آیت‎الله شهید سید محمدباقر صدر در راه تعالی اسلام جانفشانی کرد و خود را سپر بلای اسلام قرار داد و در تمام مراحل زندگی یاوری امین و درستکار و شجاع برای اسلام بود.
دبیرهمایش بزرگداشت آیت‎الله شهید صدر تصریح کرد: اندیشه‎های وی الهام‎بخش و راهنمای عمل مردم بود و به همین دلیل حتی این اندیشه‎های روشنگرانه در دور‌ترین نقاط ایران نیز دیده شده و مردم آن را پذیرفته‌اند.
کنانی بیان کرد: در این همایش به دنبال زنده کردن نام و یاد ایشان در مرحله اول بودیم و البته در هر زمان نیز باید نام و یاد و فعالیت‎‌ها و مجاهدت‎‏های ایشان برای مردم زنده و ماندگار باشد؛ ایشان در تمام عرصه‎‌ها از تبلیغ و تهذیب و فلسفه و علم و… در مرتبه بالا بودند و الگوی حوزویان این عصر به شمار می‌روند و به همین دلیل سعی شده است در مرحله اول، مردم را با این شخصیت آشنا کنیم و در مراحل بعدی همایش‎های تخصصی درباره اندیشه‎های ایشان برگزار کنیم.
وی عنوان کرد: شهید صدر (ره) شخصیتی علمی، فرهنگی، سیاسی و همه جانبه بودند که هر جا که اسلام به ایشان نیاز داشت به خصوص در حساس‎‌ترین شرایط به فریاد امت اسلامی رسیدند و جان خویش را نیز در این عرصه تقدیم کردند و به همین دلیل شناخت این شخصیت در این شرایط بحرانی در منطقه امری ضروری است. 
کنانی بیان کرد: همایش‎های بعدی شناخت شخصیت آیت‎الله محمدباقر صدر از سال بعد به شکل تخصصی در موضوعات مختلف علمی، اخلاقی و فلسفی ادامه خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری ایکنا