عرضۀ چهل اثر برای آشنایی بهتر با امام موسی‌ صدر در نمایشگاه کتاب

عرضۀ چهل اثر برای آشنایی بهتر با امام موسی‌ صدر در نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر با بیش از چهل عنوان کتاب در بیست و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب حضور یافته است.

کتاب‌های «روح تشییع در اسلام»، «نای و نی» (ویراست جدید) که با متن اصلی مطابقت دوباره داده شده و در آن یکی از سخنرانی‌های امام موسی صدر به صورت کامل آورده شده است، کتاب «انسان آسمان» درباره حضرت امیر‌المؤمنین علی (ع) در سخنان امام موسی صدر، تقویم رومیزی که علاوه بر مناسبت‌های دیگر تقویم‌ها، اطلاعات خاندان صدر به همراه بخشی از فعالیت‌های امام موسی صدر در آن درج شده است، نرم‌افزار «نامه‌ای به امام» که دربردارندۀ سه فیلم مستند منتشرنشده دربارۀ امام موسی صدر است، با مجموعه عکسی حاوی بیست قطعه عکس که پشت عکس‌ها توضیحاتی دربارۀ زندگینامه امام موسی صدر است، آثار جدیدی هستند که این مؤسسه عرضه کرده است.

مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، همچنین بروشورهایی با عناوینی مانند ادیان در خدمت انسان، فاطمه و نماز و همچنین علل عقب‌ماندگی مسلمانان که بخش‌هایی از سخنرانی‌های امام موسی صدر هستند آورده شده است.

در هر کدام از این‌ها منبع عربی منتشر شده متن اصلی به منظور مراجعه علاقمندان نوشته شده است.

منبع: خبرگزاری فارس (با اصلاحات)