رئیس جمهور لبنان: قضیه امام صدر و دو همراهش برای ما و مقامات لبنانی همچنان در اولویت است

رییس جمهور لبنان: امام موسی صدر الگویی تمام عیار برای همه جوانان است

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از المنار، میشل سلیمان، رییس جمهور لبنان، در سی و چهارمین سالروز ربوده شدن امام موسی صدر و همراهانش گفت: راه و روش امام موسی صدر الگویی برای همه جوانان لبنانی است.

وی تصریح کرد: امام صدر هیچ فرقی بین مسجد و کنیسه های یهودیان نمی گذاشت و برای هر دو مکان احترام خاصی قائل بود.

میشل سلیمان تاکید کرد: ما باید آموزهای امام موسی صدر یاد بگیریم و اتحاد و وحدت خودمان را در مقابل دشمنان و متجاوزان زورگو حفظ و با جان و دل از کشورمان دفاع کنیم.

رییس جمهور لبنان افزود: ما نیاز مبرمی به گفت‎وگوهای ملی همراه با احترام متقابل برای از بین بردن نقطه های منفی و پیش برد منافع ملی جامعه و دادن جان و روح دوباره به لبنان داریم؛ این است آموزهایی که امام موسی صدر به دنبال آن بوده است.

وی گفت: موضوع امام صدر و همراهانش یکی از اولویت های مهم برای دولت لبنان است و حتما پیگیری های لازم را با مسؤولان جدید لیبی انجام می دهیم که سر نخی جدید پیدا کنیم.

منبع: خبرگزاری رسا