جلد دوم از مجموعه تفاسیر امام موسی صدر منتشر شد

به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، «حدیث سحرگاهان» دومین جلد از مجموعه گفتارهای تفسیری امام موسی صدر است که با ترجمه علیرضا محمودی و مهدی موسوی نژاد، برای نخستین بار به فارسی منتشر شده است.

این کتاب ترجمه کتاب «احادیث السحر» است که در سال ۱۹۹۹ در بیروت منتشر شده است و افزون بر مطالب آن کتاب، حدود بیست بخش از متون نویافته نیز در آن گنجانده شده است.

پیش از این کتاب «برای زندگی» که نخستین جلد از مجموعه دو جلدی تفاسیر قرآنی امام موسی صدر است، منتشر شده بود.

«حدیث سحرگاهان» جلد پنجم از مجموعه آثار امام موسی صدر با عنوان «در قلمرو اندیشه امام موسی صدر» را تشکیل می‌دهد.

این کتاب گفتارهای تفسیری است که امام موسی صدر در سحرگاهان ماه مبارک رمضان در رادیو لبنان بیان کرده است.

با توجه به اینکه این سخنرانی‌ها در آخرین سال‌های حضور امام موسی صدر در لبنان ایراد شده است، به نوعی عصاره اندیشه و فکر امام موسی صدر در زمینه‌های مختلف و انعکاس و خلاصه معرفت وجودی امام صدر است.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «قرآن سند صدقِ گفتار محمد(ص) و اساس اسلام و کلام خداست. هنگامی که به قرآن گوش فرا می‌دهیم، به خدا گوش می‌کنیم که با ما سخن میگوید. پس هرچه علم و بینش و معرفت ما افزون و وضعیت اندیشه ما بهتر و تجربه ما بیشتر شود، از قرآن چیز جدیدتری درمی‌یابیم غیر از آنچه تا کنون دریافته‌ایم.

امروزه، در پرتو اطلاعات جدید خود، قرآن را بیش از گذشته می‌فهمیم. بنابراین، قرآن در هر عصر و هر زمانی راهنمای ماست، هر قدر هم که پیشرفت‌ها زیاد شود.»

در این کتاب، ۸۹ قسمت از مباحث تفسیری امام موسی صدر گنجانده شده که ۵۸ قسمت آن تفسیر بخش‌هایی از سوره‌های بلند قرآن است که موضوعات مختلفی را در بر دارد و سی قسمت آن تفسیر سور قصار قرآن کریم است و یک بخش به نام «قرآن معجزه جاودان» شامل مباحثی درباره قرآن و تفسیر آن است.

این کتاب ۵۱۵ صفحه‌ای برای نخستین بار در پاییز ۱۳۹۰ در ۱۵۰۰ نسخه و با قیمت ۱۲۰۰۰ تومان در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

علاقه‌مندان برای تهیه کتاب می‌توانند به مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر به آدرس تهران، میدان هفت تیر، بالاتر از مسجد الجواد، کوچه شریعتی، پلاک ۱۰، طبقه اول، مراجعه کنند و یا با تلفن ۸۸۴۹۴۱۶۲ تماس بگیرند.

منبع: روابط عمومی مؤسسۀ امام موسی صدر