دیدار نبیه بری از مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر در تهران

به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان و دبیر کل جنبش امل، در این دیدار صمیمی که با همراهی سفیر لبنان در ایران، رئیس دفتر جنبش امل در تهران و با حضور حورا صدر، فرزند امام و مسئول مؤسسه امام صدر صورت گرفت، درباره اوضاع و تحولات اخیر لیبی و پیگیری قضیه ربودن امام موسی صدر سخن گفت و اظهار امیدواری کرد که با کمک مجلس انتقالی لیبی به نتایج خوبی در این زمینه دست یابیم.

او گفت: ما حتی پیش از سقوط طرابلس نیز با مجلس انتقالی در ارتباط بوده‌ایم و با انقلابیان لیبی ارتباط خوبی داریم و با تمام توان پیگیر این قضیه هستیم.

رئیس پارلمان لبنان همچنین با اشاره به پرونده قضایی محاکمه قذافی در لبنان بیان داشت که این دادگاه محاکمه قذافی چهاردهم اکتبر مطابق برنامه قبلی برگزار خواهد شد.

او گفت: ما برای برگزاری این دادگاه زمینه‌سازی کرده‌ایم و با خانواده امام در لبنان و سید صدرالدین صدر فرزند ارشد امام، در ارتباط هستیم. و امیدوار هستیم که این محاکمه در یک جلسه به نتیجه به نتیجه برسد.

همچنین در این دیدار، نبیه بری از بخش‌های گوناگون مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر دیدار کرد و در جریان فعالیت‌های این مؤسسه قرار گرفت و ضمن قدردانی از تلاش‌های این مؤسسه بر ضرورت نشر آثار و معرفی امام موسی صدر تأکید کرد.

منبع: روابط عمومی مؤسسۀ امام موسی صدر