دلایل ربودن امام صدر همچنان پابرجاست؛ فریب بازمانده‌های قذافی را نخورید

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست اندیشه‌های قرآنی امام موسی صدر امروز در دفتر موسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر برگزار شد.

پیش از آغاز نشست، حورا صدر، مدیر موسسه و دختر امام موسی صدر با اشاره به رویدادهای هفته گذشته در لیبی از رسانه‌ها خواست تا فریب اخباری را که از سوی بازمانده‌ها و یا رانده شده‌های فذافی منتشر می‌شود و تکرار ادعاهای رژیم اوست، نخورند.

حورا صدر گفت: کسانی درباره شهادت احتمالی امام موسی صدر صحبت می‌کنند یا مانند عبدالمنعم الهوثی، دروغ گویی آن‌ها از قبل ثابت شده است و یا اینکه به دلیل مشارکت در اقدامات قذافی به دنبال پاک کردن گذشته خود هستند.

صدر با اشاره به اینکه مسئله امام موسی صدر از ابتدا مسئله‌ای کوچک نبود و همچنان نیز ابعاد پنهان بسیاری دارد، گفت: دلایلی که باعث ربوده شدن امام موسی صدر شد همچنان پابرجا هستند و به همین دلیل با سقوط قذافی کار تمام نشده است.

صدر همچنین با اشاره به آزادی «جاب الله مطر» در لیبی پس از ۲۰ سال بی‌خبری مطلق علیرغم ادعاهای قذافی مبنی بر شهادت او، گفت: نام «مطر» همواره در کنار امام موسی صدر و منصور کیخیا به عنوان سه زندانی ربوده شده در لیبی در گزارش‌های نهادهای بین المللی حقوق بشری ذکر می‌شد.

منبع: خبرگزاری مهر