پیگیری‌ها درباره امام موسی صدر تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده است

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی نماینده مردم بیرجند و درمیان در خانه ملت به باشگاه خبرنگاران گفت:سفیر کشورمان در لیبی با حضور در جلسه امروز(سه‌شنبه) کمیسیون امنیت ملی، به ارائه گزارشی در خصوص آخرین تحولات لیبی پرداخت که در این گزارش، کشور لیبی کشوری بالقوه، فقیر و بالفعل، ثروتمند معرفی شده بود.

وی در ادامه افزود: سفیر جمهوری اسلامی ایران در لیبی در ادامه گزارش خود در باره آخرین اقدامات صورت گرفته در ارتباط با امام موسی صدر به بیان برخی مطالب پرداخته و از عدم حصول نتیجه شاخص و عملی در این زمینه با وجود پیگیری‌های مداوم خبر داد.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: آیین‌نامه انظباتی نیروهای مسلح موضوع دیگری بود که در دستور کار کمیسیون قرار گرفت که به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضا، رأی‌گیری درمورد مواد آن به جلسه آینده موکول شد.

ابراهیمی اظهار داشت:طبق قرار قبلی مقرر بود تا معاون پارلمانی رئیس جمهور با حضور در جلسه کمیسیون امنیت ملی به سؤال نمایندگان از رئیس جمهور پاسخ دهد که به علت فوت والده حجت‌الاسلام میرتاج‌الدینی این امر صورت نگرفت که وی مراتب را پیشتر، طی نامه‌ای به کمیسیون اطلاع داده بود.

منبع: سایت خانه ملت