وعده‌ ما به لبناني‌ها همان وعده‌ امام موسي صدر است

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نوشته روزنامه الدستور – چاپ اردن – زیاد بارود، وزیر کشور لبنان اعلام کرد: در مرحلهٔ سوم انتخابات شهرداری‌ها میزان مشارکت به ۵۶ درصد رسید. در مرحله سوم انتخابات فهرست سعد الحریری، نخست وزیر لبنان در شهر صیدا و حزب‌الله لبنان در مناطق جنوب پیروزی گسترده‌ای را رقم زدند.

بر اساس گزارش پلیس، شهر صیدا شاهد درگیری‌هایی میان رقیبان بود که به زخمی شدن ۱۸ تن منجر شد. روزنامه الدستور نوشت: در چهار دورهٔ انتخابات که از دوم ماه جاری میلادی برگزار شد ۹۶۳ شورای محلی و حدود ۲۸۰۰ شهردار انتخاب خواهند شد. قرار است مرحله پایانی در۳۰ ماه جاری (۹ خرداد) برگزار شود. این در حالی است که حزب‌الله لبنان هم چنان در جنوب پیش است.

روزنامه فرامنطقه‌ای الحیات نیز نوشت: ائتلاف حزب‌الله لبنان و جنبش امل در اکثر شهرک‌های منطقه جنوب و النبطیه پیروزی گسترده‌ای را بدست آورده‌اند. بر اساس نتایج اولیه غیر نهایی مرحله سوم انتخابات که در جنوب برگزار شد فهرست «جزین التغییر» که مورد حمایت جریان ملی آزاد به رهبری میشل عون در جزین است از فهرست القوات اللبنانیه وابسته به سمیر جعجع پیش است.

نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان نیز در سخنرانی اظهار داشت: وعدهٔ ما به جنوب و کل لبنان‌‌ همان وعدهٔ امام موسی صدر است.

وی اظهار داشت: ۲۳ ماه مه نقطهٔ عطفی در روند دموکراتیک کشور در راستای رویارویی با رزمایش نطقه عطف چهار اسراییل است. ما با وحدت ملی و تلاش مشترک باید به رویارویی با اسراییل بپردازیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا