قبلان نسبت به حضور دولت لبنان در نشست سران عرب در ليبي هشدار داد

به گزارش ایرنا از بیروت، شیخ عبد الأمیر قبلان در خطبه‌های نماز جمعه در بیروت افزود: چگونه می‌توان پا به خاک لیبی گذاشت که امام موسی صدر را در جلوی چشمان همه ربوده است.

وی از دولت لبنان خواست تا با مشارکت خود در نشست سران عرب در لیبی مخالفت کند مگر آنکه قذافی قضیه ربودن اما موسی صدر و همراهانش را فاش کند.

نایب رییس مجلس اعلای شیعه لبنان از دوستداران امام موسی صدر خواست تا از رفتن به نشست سران عرب در لیبی خودداری کنند و آن را تحریم کنند زیرا دولت لبنان حکم قضایی در باره نقش قذافی در جنایت ربودن امام موسی صدر صادر کرده پس دولت لبنان چگونه می‌خواهد در نشست لیبی شرکت کند.

قبلان گفت باید حملات غیر قابل توجیه تکفیری‌ها علیه زائران امام حسین (ع) را محکوم و با آن مقابله کرد و باید امت و دولت‌ها و سازمان‌ها و جمعیت‌ها با موضع گیری واحد، علیه این نوع اعمال تروریستی ایستادگی کنند.

نشست سران عرب قرار است در ماه مارس در لیبی برگزار شود و به این منظور عمرو موسی دبیرکل اتحادیه عرب به بیروت آمد تا لبنان را به شرکت در نشست سران عرب در لیبی تشویق کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا