اعتراض تعدادی از وبلاگ نویسان حامی امام موسی صدر به سفر متکی به لیبی

به گزارش «وبلاگ نیوز» سفر اخیر متکی، وزیر امور خارجه ایران و هیئت همراه به لیبی، واکنش‌هایی را در برخی از وبلاگ نویسان علاقه‌مند به امام موسی صدر برانگیخت.

در این سفر، دکتر متکی وزیر امور خارجه ایران در دیدار با بغداد علی المحمودی، نخست وزیر این کشور، گفت‌وگوهای دوجانبه‌ در راستای بهبود بخشیدن به روابط دو کشور مطرح نمود، اما هیچ اشاره‌ای به موضوع پرونده ربوده شدن امام موسی صدر نکرد.

بر این اساس برخی از وبلاگ نویسان، با انتشار نوشته‌هایی، نسبت به این اقدام تعجب برانگیز دستگاه دیپلماسی اعتراض کردند.

وبلاگ‌های یاران امام موسی صدر، دیکتاتور معمر قذافی، شارح، کتیبه و دارالمجانین نمونه‌هایی از وبلاگ‌هایی هستند که نسبت به این موضوع اعتراض داشته‌اند.

گفتنی است امام موسی صدر در سوم شهریور ۱۳۵۷ به دعوت معمر قذافی وارد لیبی شد، اما در روز ۹ شهریور‌‌ همان سال به طور مشکوکی ربوده شد.

برخی از شواهد نشان از آن دارد که مجرم اصلی در این موضوع، معمر قذافی و کشور لیبی است.

منبع: سایت وبلاگ نیوز