بيانيه جنبش امل بمناسبت سي و يكمين سال ربوده شدن امام موسي صدر و دو همراه ايشان در ليبي

جنبش امل لبنان (دفتر تهران) بمناسبت سی و یکمین سال ربوده شدن امام موسی صدر و دو همراه ایشان در لیبی بیانیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

سی و یکمین سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر و همراهانش در لیبی در شرایطی فرا می‌رسد که جهان اسلام و مساله محور آن یعنی مساله فلسطین و قدس شریف آماج بد‌ترین توطئه‌ها قرار گرفته است.

اکنون همه انسان‌ها و جوامع آزاد و شرافتمند به این نتیجه رسیده‌اند که وحدت و مقاومت تنها راه بازپس گرفتن حقوق از دست رفته و حفظ هویت و عزت امت اسلامی است و همین امر اهمیت حضور امام موسی صدر به عنوان بنیان گذار مقاومت در این منطقه را بیش از هر زمان دیگر نشان می‌دهد.

آنچه مسلم است امام موسی صدر و همراهانش میهمان دولت لیبی بوده‌اند و آخرین بار روز نهم شهریور ۱۳۵۷ به هنگام عزیمت از هتل مورد اقامت برای ملاقات با سرهنگ قذافی دیده شده‌اند و از آن تاریخ ارتباط آن‌ها با جهان خارج قطع شده است. تحقیقات انجام شده نشان داده که آن‌ها هرگز از لیبی خارج نشده‌اند و دستگاه قضایی لبنان نیز براساس تحقیقات انجام گرفته حکم جلب سرهنگ قذافی و عده‌ای از مسئولان لیبیایی را به جرم ربودن رهبر بزرگی همچون امام موسی صدر و در نتیجه به خطر افکندن امنیت ملی لبنان صادر کرده است.

البته پی گیری این مساله تا آزادی امام موسی صدر و همراهانش مسئولیت جمهوری اسلامی ایران نیز بوده و هست چرا که اولا: امام صدر قبل از هر چیز یک شهروند ایرانی است و ثانیا: جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرکزیتی که بار سنگینی آرمان‌های اسلامی را بردوش می‌کشد و پناهگاه ستمدیدگان است نمی‌تواند در برابر ربوده شدن و بازداشت شخصیت بزرگی مانند امام موسی صدر بی‌تفاوت باشد.

متاسفانه باید اعتراف کنیم که اقدامات انجام شده ظرف ۳۰ سال گذشته چه در لبنان و چه در ایران متناسب با حجم این جنایت و توطئه بزرگ نبوده و به نتیجه مطلوب نرسیده است. به همین دلیل اکنون در سی و یکمین سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر از دولت و ملت بزرگوار ایران و نیز همه انسان‌های آزاده می‌خواهیم که باهمه توان در جهت آزادی امام موسی صدر و همراهانش از سیاهچال‌های رژیم لیبی و بازگشت آن‌ها به صحنه مبارزه و مقاومت اقدام کنند.

منبع: جمهوری