نبيه بری: از اهتمام ايران به سرنوشت امام موسي صدر تشكر مي‌كنيم

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری ملی لبنان، «نبیه بری» در مراسمی به مناسبت سی‌و‌یکمین سالروز ناپدید شدن امام موسی صدر در منطقه «المریجه» در حومه بیروت خطاب به ایشان گفت: هرگز تعجب نمی‌کنیم که نظام لیبی بر ظلم و اصرار خود به انکار موضوع شما بیفزاید چرا که همه موضوعات را انکار می‌کند.

وی از نظام لیبی به شدت انتقاد کرد و گفت: ما همچنان فکر و ذهن جهان را متوجه موضوع امام موسی صدر خواهیم کرد به این امید که نظام لیبی تحت پیگرد قضایی عربی قرار بگیرد.

نبیه بری افزود: ما از اهتمام ایران [به موضوع روشن شدن سرنوشت امام موسی صدر] بار دیگر تشکر می‌کنیم و از سازمان‌های حقوق‌بشری می‌خواهیم تا این موضوع را با توجه به اینکه موضوعی حقوقی و انسانی است، در دستور کار خود قرار دهند.

امام موسی صدر به همراه شیخ «محمد یعقوب» و «عباس بدر الدین» روزنامه نگار لبنانی در ۲۵ آگوست سال ۱۹۷۸در سفر به لیبی برای برگزاری دیداری با «معمر قذافی» رهبر این کشور ربوده شدند و از آن زمان تاکنون از سرنوشت آن‌ها خبری در دست نیست.

این در حالی است که اخیرا پایگاه خبری «الجزیره تایمز» به نقل از یک شخصیت سیاسی جدا شده از تشکیلات رهبر لیبی اعلام کرد که امام موسی صدر رهبر ربوده شده شیعیان لبنان زنده است و توسط نیروهای ویژه امنیتی در مکان ویژه‌ای نگهداری می‌شود.

حزب‌الله لبنان نیز امروز و در سالروز ربوده شدن امام موسی صدر در بیانیه‌ای جامعه جهانی را به تلاش برای اجبار دولت لیبی به آزاد‌سازی امام موسی صدر دعوت و تاکید کرد که آرمان‌های ایشان یک به یک تحت لوای امام موسی صدر محقق خواهد شد.

این بیانیه دولت لیبی را مسئول کامل و مستقیم ربوده شدن امام موسی صدر دانست و بر ضرورت تلاش اتحادیه عرب و سازمان کنفرانس اسلامی و تمامی موسسات زنده و پویای بین‌المللی برای اجبار دولت لیبی به آزادسازی امام موسی صدر و دو همراه ایشان و بازگرداندن آن‌ها به آغوش میهن، ملت و خانواده خود تاکید کرد.

منبع: خبرگزاری فارس