برگزاری مراسم سي و يكمين سالگرد ناپديد شدن امام موسي صدر در بيروت

به گزارش ایرنا از بیروت، در این مراسم شیخ عبد الامیر قبلان نائب رییس مجلس اعلای شیعه لبنان در سخنانی ضمن تجلیل از مقام شامخ امام موسی صدر گفت: سید موسی صدر شمعی بود که سوخت تا لبنان به عنوان وطنی برای همه باقی بماند.

قبلان در سخنان خود خطاب به معمر قذافی رهبر لیبی تاکید کرد: ما با تو دشمنی نداریم بلکه دشمنی ما با رژیم صهیونیستی است و ما با صهیونیست‌ها به نیابت از همه شما جنگیدیم، آیا جزایی نیکی این است؟ آیا جزای نیکی، نیکی نیست. نائب رییس مجلس اعلای شیعه لبنان از اتحادیه عرب و شورای امنیت سازمان ملل خواست تا با جدیت برای تعیین سرنوشت امام موسی صدر و حل گره این مشکل تلاش کنند.

امام موسی صدر به همراه شیخ محمد یعقوب و عباس بدرالدین رونامه نگار لبنانی در ‪۲۵‬اگوست سال ‪ ۹) ۱۹۷۸‬شهریور ‪ (۱۳۵۷‬برای دیدار و گفت‌و‌گو با معمر قذافی رهبر لیبی به آن کشور سفر کرد ولی از آن زمان تاکنون از سرنوشت آن‌ها خبری در دست نیست.

مخالفان نظام لیبی می‌گویند که امام موسی صدر هنوز زنده است و در مکان خاصی توسط تشکیلات امنیتی لیبی نگه داری می‌شود و وی اکنون به شدت پیر شده و ده‌ها کتاب تالیف کرده است. دولت لیبی این موضوع را رد می‌کند ولی در عین این حال پاسخ قانع‌کننده‌ای نیز در این زمینه نمی‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایرنا