مجلس اعلای شيعه لبنان خواهان پيگيری مساله امام موسي صدر از سوی دولت شد

بیروت – مجلس اعلای شیعه لبنان روز پنجشنبه از جدی نبودن اهتمام دولت‌های گذشته در لبنان برای پیگیری قضیه ناپدید شدن امام موسی صدر و همراهانش توسط لیبی انتقاد کرد.

به گزارش ایرنا از بیروت، مجلس اعلای شیعه لبنان پس از نشست خود با صدور بیانیه‌ای از دولت جدید لبنان خواست تا این موضوع را در صدر برنامه‌های خود قرار دهد. این مجلس از دولت لبنان خواست از بکارگیری هر شیوه‌ای برای پیگرد قانونی دولت لیبی استفاده و در برابر این قضیه ملی تصمیم مهمی اتخاذ کند.

مجلس اعلای شیعه لبنان در این بیانیه همچنین خواهان اجرای باقی مانده بندهای توافقنامه دوحه شد و بر تحکیم روابط با سوریه تاکید کرد و آن را در راستای مصلحت دو کشور خواند. در همین پیوند، ابراهیم شمس‌الدین وزیر توسعه اداری دولت لبنان نیز در نشست اخیر کابینه‌این کشور خواهان ارایه پرونده امام موسی صدر به دیوان داوری «لاهه» شد.

امام صدر به همراه دو تن از یارانش به نام‌های «محمد یعقوب» و «عباس بدرالدین» نهم شهریور ماه سال ‪) ۱۳۵۷‬سی ویکم ماه اوت سال ‪ (۱۹۷۸‬در پاسخ به دعوت رسمی «معمر قذافی» به لیبی سفر کرد اما آنان اندکی بعد در این کشور ربوده شدند و تاکنون خبری از سرنوشت آنان منتشر نشده است.

خانواده امام موسی صدر، حزب‌الله، مجلس اعلای شیعه لبنان که امام صدر ریاست آن را برعهده دارد و دیگر نهادهای لبنانی نظام لیبی را مسوول ربوده شدن او می‌دانند.

منبع: خبرگزاری ایرنا