لبنان را با سلاح تقوا، علم و اخلاق بازسازی‌می‌كنيم

آیت‌الله «شیخ عبدالامیر قبلان» رییس مجلس اعلای شیعه در لبنان مجهز شدن به سلاح تقوا، علم و اخلاق را برای بازسازی این کشور ضروری دانست.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی تلویزیون حزب‌الله، آیت‌الله شیخ عبدالامیر قبلان با بیان این مطلب در خطبه‌های نماز جمعه این هفته خود در مقر این مجلس افزود: باید در تعامل با یکدیگر خوش‌رفتار باشیم و از حساسیت‌ها دوری و اختلافات را ریشه‌کن کنیم؛ چراکه انسان مؤمن با دیگران با دوستی رفتار و از کینه و دشمنی دوری‌می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به تحولات لبنان افزود: این کشور همچنان از جانب اسراییل در خطر است و ما باید لبنان را در برابر نیرنگ‌ها و تجاوزات این رژیم حفظ‌کنیم و نباید در مقابل اصرار دیگران برای خلع سلاح مقاومت تسلیم‌شویم؛ چرا‌که این گروه با پیروزی‌های اخیر خود ثابت‌کرد که دشمن لبنان نیست و به دنبال مقام یا منصب نمی‌گردد و با همکاری با نیروهای نظامی لبنان در راه سیادت و استقلال این کشور گام‌برمی‌دارد.

آیت‌الله قبلان همچنین با درخواست از کمیته وزراء مبنی بر تنظیم بیانیه‌ای در راستای اطلاع‌رسانی به «میشل سلیمان» رییس‌جمهور لبنان از وضعیت کنونی و ارائه برون‌رفت از اختلافات موجود افزود: ما خواهان استقلال، وحدت و مشارکت لبنان در تصمیمات هستیم و اختلافات موجود نباید مانع صدور بیانیه وزراء شود و آن را به‌خطر اندازد، همانطور که در این بیانیه باید مسئله سرنوشت امام موسی صدر و دوستان وی نیز پی‌گیری شود.

منبع: خبرگزاری ایکنا