در آستانه نهم شهريور؛ مجلس اعلای اسلامي شيعي لبنان درج موضوع ربوده‌‏شدن امام موسي صدر در بيانيه دولت را ستود

به گزارش سرویس دیپلماتیک خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، در اطلاعیه‌‏ای که در پایان نشست هیأت قانون‌‏گذاری و اجرایی این مجلس به ریاست شیخ عبدالامیر قبلان، نایب‌‏رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعی لبنان صادر شد، تأکید شده است که مجلس اعلا از موضع دولت لبنان در پایبندی به اصول ملی که در بیانیه دولت اعلام شده حمایت می‌‏کند.

به گزارش پایگاه خبری امام موسی صدر به نقل از روزنامه‌‏های چاپ بیروت، این اطلاعیه می‌‏افزاید: حاضران در این نشست، ضمن ستایش اقدام دولت در گنجاندن موضوع ربوده‌‏شدن امام موسی صدر به همراه شیخ «محمد یعقوب» و «عباس بدرالدین» در بیانیه رسمی دولت، خواستار درپیش‌‏گرفتن راهکاری جدی با هدف کشف مسائل پشت‌‏پرده این جنایت و تحرک فوری در تمامی زمینه‌‏‌ها شدند.

گفتنی است امام موسی صدر، رهبر ایرانی شیعیان لبنان، نهم شهریورماه سال ۱۳۵۷، در جریان سفر به کشور لیبی، به دستور ژنرال «معمر القذافی» ربوده شدند و تا این تاریخ از سرنوشت آن‌ها اطلاع دقیقی در دست نیست.

این در حالی است که در سالیان اخیر و در پی به‌‏دست آمدن سرنخ‌‏هایی مبنی بر زنده‌‏بودن امام موسی صدر وهمراهانش درزندان‌‏های حکومت لیبی، افکار عمومی و مجامع جهانی با فشار بر طرابلس، خواهان آزادی هرچه سریع‌‏‌تر امام از زندان‌‏های این حکومت شدند.

منبع: خبرگزاری ایلنا