امیدواریم قذافی به زودی پای میزمحاکمه کشانده شود

سفیرسابق ایران در مصر که نامه نخبگان به ریاست جمهوری مبنی برپیگیری پرونده امام موسی صدر را امضاء کرده است درگفتگو با خبرنگارسیاسی مهر افزود: دولت ایران به شدت پیگیر پرونده امام موسی صدر است اما نمی توان تمامی این اخبار را انتشارداد.

وی با اشاره به بازگشایی این پرونده درلبنان ادامه داد: ایران پشتوانه اقدام دولت لبنان است و طرح شکایت به صورت مجزاء ضرورتی ندارد.

خسروشاهی تصریح کرد: بنیاد‌های مدعی حقوق بشرنیز در خصوص پرونده امام موسی صدر باید گامهای جدی بردارند اما متاسفانه نتیجه پاسخگویی این بنیاد‌ها وعدالتخواهی آن‌ها را درعراق و افغانستان می‌بینیم.

وی با اشاره به اندیشه امام موسی صدر وتاثیر وی در از بین بردن تفرقه میان ادیان الهی بیان داشت: دشمنان اسلام سعی کردند که امام موسی صدر را از صحنه حذف کنند تا موجب نفاق میان مسلمین و دیگر ادیان الهی شوند دست امپریالیسم از آستین قذافی بیرون آمد و اقدامات پنهان شدن این اندیشه را فراهم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر