برای روشن شدن پرونده امام موسی صدر کوتاهی شده است

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری مهردکتر محمود محمدی که در جلسه مشترک تعدای از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با خانواده امام موسی صدر سخن می‌گفت، افزود: در رسیدگی به پرونده امام موسی صدر گامهای جدی برداشته نشده است.

وی ادامه داد: نمایندگان مجلس آماده پیگیری پرونده امام موسی صدر هستند و از لحاظ حقوقی وحقیقی پیگیر این پرونده خواهم بود. نماینده مردم آباده تصریح کرد: لازم است این مسئله هم به صورت رسمی وهم غیررسمی پیگیری شود. وی بااشاره به سخنان و توصیه‌های مقام معظم رهبری دراین خصوص گفت: دیدگاه مقام معظم رهبری حساسیت این قضیه را بیشتر می‌کند ولازم است این پرونده به طور جدی دراولویتهای مجلس مطرح و همزمان در بخش تبلیغاتی نیز باید اقدامات جدی صورت پذیرد و ازطریق سازمان ملل پیگیری شود. ضمن اینکه از طریق برخی سازمانهای بین المللی مرتبط با حقوق بشر می‌توان پیگیراین پرونده شد.

وی بیان داشت: از طریق تلیغات رسانه‌ای و انتشار گسترده واقعیات پرونده امام موسی صدر و نیز با کمک بنیادهای حقوقی وسیاسی وبنیاد‌های بشردوستانه می‌توان به لیبی فشار آورد واگر تاکنون دراین راستا اقدامی نشده است به نشانه غربت امام موسی صدر است.

عضو کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: ایدئولوگهای بزرگی چون امام موسی صدر درجهان مطرح نشده‌اند ولازم است دراین خصوص تبلیغ بیشتری شود. اما برای پیگیری این پرونده لازم است برنامه‌های جدی‌تر، دقیق‌تر و پیگیرانه تری تمهید شود.

وی با طرح برخی پیشنهادات در این زمینه گفت: می‌توان از افراد ویژه‌ای دعوت کرد تا پیگیری بین المللی پرونده شتاب بیشتری بگیرد و مجلس می‌تواند دراین راستا کمک قوی برای دولت باشد. و باید برنامه‌های رسمی وغیر رسمی برای پیگیری این پرونده ریخت و مصرانه پیگیری کرد.

منبع: خبرگزاری مهر