آیت الله موسوی بجنوردی: مرحوم طباطبایی مورد عنایت امام موسی صدر بود

آیت الله موسوی بجنوردی: مرحوم طباطبایی مورد عنایت امام موسی صدر بود

آیت الله سید محمد موسوی بجنوردی در رابطه با مرحوم دکتر صادق طباطبایی گفت:من به همراه حاج سید مصطفی و حاج احد آقای خمینی به حج عمره و سپس به لبنان رفتیم. در آنجا ما به مرحوم طباطبایی و آیت الله سطانی وامام موسی صدر پیوستیم و تا صبح به بحث و گفت‌و‌گو می‌پرداختیم. 

مدیرگروه فقه و حقوق پژوهشگده امام خمینی و انقلاب اسلامی در ادامه گفت: هرچه که مرحوم طباطبایی می‌گفت مورد عنایت و توجه همه بود امام موسی صدر در کارهای مشاوره‌ای و بحث برانگیز خود از نظریه‌های وی استفاده می‌کرد. آن مرحوم دارای اندیشه سیاسی بسیار بالایی بود و طریقه برخورد با همه نوع افراد و اشخاص را می‌دانست. وی معرف شهید چمران به امام موسی صدر نیز بود. 

آیت الله بجنوردی افزود: مرحوم طباطبایی به عنوان انقلابی خوش فکر و متدین که دارای طرح‌های تازه و اندیشمندانه بود مورد احترام همه بود. وی نقش به سزایی در پاریس هم به عنوان رابط امام (س) با دانشجویان خارجی و هم مترجم داشت و می‌توان گفت مرحوم طباطبایی صدای انقلاب را به گوش جهان می‌رساند.

منبع: پرتال اطلاع رسانی حرم مطهر امام خمینی