شب شعر «یاد مهر» برای زادروز امام موسی صدر برگزار شد

شب شعر «یاد مهر» برای زادروز امام موسی صدر برگزار شد

به مناسبت هشتادوچهارمین زادروز امام موسی صدر، شب شعر «یاد مهر» با حضور خانوادهٔ امام موسی صدر و جمعی از نویسندگان و شاعران، عصر روز گذشته (چهارم خردادماه) در مرکز فرهنگی شهر کتاب برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در این شب شعر که حورا صدر ـ دختر امام موسی صدر ـ و سیدعلی صدر ـ برادر امام موسی صدر ـ حضور داشتند، تعدادی از دوست‌داران امام موسی صدر به خواندن شعرهای خود در وصف این رهبر ایرانی‌تبار شیعیان لبنان پرداختند.

همچنین مهدی فیروزان ـ داماد و خواهرزادهٔ امام موسی صدر ـ با اشاره به جایگاه گفت‌وگو در شعر فارسی و کاربرد شعر در نزد منجمان و پزشکان و فلاسفهٔ ایرانی، به خواندن یکی از سروده‌های امام موسی صدر که برای همسرش پروین خلیلی سروده بود، پرداخت.

در این شب شعر، مهدی شایان، فرزند ابراهیم شایان، که عنوان شد، سراینده طولانی‌ترین قصیدهٔ ایران و جهان است، به نیابت از پدرش، یکی از قصیده‌های او را که برای امام موسی صدر گفته بود، برای حاضران خواند.

همچنین حسین متولیان، مؤلف کتاب «سجده‌های سر به هوا»، امیر مرزبان، مؤلف کتاب «غزل کلام خدایان است» و «سمفونی رنگ‌ها»، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسن مخبر و هادی خوانساری، مؤلف کتاب «هاوانا، بیروت، آبادان» از جمله کسانی بودند که در شب یاد مهر، سروده‌های خود را برای حاضران خواندند.

در پایان این شب شعر که با شب لیلةالرغائب (شب آرزو‌ها) مقارن شده بود، حاضران برای آزادی و طول عمر امام موسی صدر دعا کردند.

منبع: خبرگزاری ایسنا