درخواست جنبش امل از ايران برای كمك به آزادی امام موسي صدر از زندانهای ليبي

به گزارش دفتر جنبش امل در تهران در این بیانیه آمده است: آنچه مسلم است امام موسی صدر و همراهانش میهمان دولت لیبی بوده‌اند و آخرین بار روز ۹ شهریور ۱۳۵۷ هنگام عزیمت از هتل مورد اقامت برای ملاقات با سرهنگ قذافی دیده شده‌اند و از آن تاریخ ارتباط آن‌ها با جهان خارج قطع شده است.

تحقیقات انجام شده نشان داده است که آن‌ها هرگز از لیبی خارج نشده‌اند و دستگاه قضایی لبنان نیز بر اساس تحقیقات انجام گرفته، حکم جلب سرهنگ قذافی و عده‌ای از مسئولان لیبیایی را به جرم ربودن رهبر بزرگی همچون امام موسی صدر و در نتیجه به خطر افکندن امنیت ملی لبنان صادر کرده است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: البته پیگیری این مساله تا آزادی امام موسی صدر و همراهانش مسئولیت جمهوری اسلامی ایران نیز بوده و هست چرا که اولاً: امام صدر قبل از هر چیز، یک شهروند ایرانی است و ثانیاً: جمهوری اسلامی ایران به عنوان مرکزیتی که بار سنگین آرمان‌های اسلامی را بر دوش می‌کشد و پناهگاه ستمدیدگان است نمی‌تواند در برابر ربوده شدن و بازداشت شخصیت بزرگی مانند امام موسی صدر بی‌تفاوت باشد.

منبع: روزنامه اطلاعات