ابتکار اجتماعی دانش‌آموزان برای حمایت از زنان آسیب‌دیده

در دبیرستان رحاب الزهراء (س)، آموزش تنها محدود به کتاب و امتحان نیست؛ گاه در دل یک پویش ساده، عمیق‌ترین مفاهیم انسانی و اجتماعی به جریان می‌افتد. طرحی با عنوان «با محبت قوی‌تر می‌شویم»، نمونه‌ای الهام‌بخش از این نگاه تربیتی بود—پویشی که آموزش را به عمل پیوند زد و دغدغه‌ی اجتماعی را وارد زیست روزمره دانش‌آموزان کرد.
این ابتکار، با حمایت مؤسسه ادیان و انجمن دان‌میشن (Danmission)، با هدف توانمندسازی پایدار زنان آسیب‌دیده اجرا شد. نتیجه‌ی ملموس این پویش، راه‌اندازی یک کارگاه کوچک بافندگی برای یک زن خانه‌دار اهل جنوب لبنان بود؛ حرکتی کوچک اما ماندگار که امنیت شغلی او را برای ۵ سال آینده تضمین می‌کند.
اما داستان این پویش تنها به تأسیس یک کارگاه ختم نمی‌شود. این زن، با دستان خود ۲۴ عروسک کاموایی بافت و آن‌ها را به ۲۴ کودک کلاس اولی هدیه داد؛ حرکتی از نسلی که سختی‌ها را پشت سر گذاشته، به سوی نسلی نو که تازه راه را آغاز کرده‌اند.
محبت، مقاومت، و پیوند میان نسل‌ها، در تار و پود این عروسک‌ها تنیده شده است.
در پایان این پویش، بار دیگر این حقیقت روشن شد:
مدرسه فقط جایی برای یادگیری نیست؛ بلکه میدان تمرین مسئولیت‌پذیری است.
چنان‌که امام موسی صدر می‌فرماید:
«خدمت به انسان، چهره دیگر دعوت به سوی خداست.»
و این‌گونه است که آموزش، نه فقط در ذهن، که در دل و زندگی دانش‌آموزان جای می‌گیرد—آموزشی که انسان‌ساز است و آینده‌ساز.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.