۱۳۵۰ شمسی – ۱۹۷۱ میلادی

۹ فروردین: در ششمین نشست مجمع پژوهش‌های اسلامی قاهره شرکت کرد و مقاله‌ای با عنوان «اسلام، ارزش‌ها و مفاهیم انسانی» ارائه داد.

۱۳ فروردین: از جبهۀ کانال سوئز بازدید کرد و چند هفته در این منطقه حضور داشت. در این ایام با رزمندگان و در مساجد شهر، نماز جماعت برپا کرد و خواستار تمسک جستن به دین و اعلان جهاد مقدس در راه آزادسازی فلسطین شد.

۲۵ اردیبهشت: مفتی آسیای میانه و قزاقستان، شیخ ضیاءالدین باباخانوف و هیئت همراه را به حضور پذیرفت.

۷ تیر: مصطفی عقاد، کارگردان و فیلم‌ساز، در نامه‌ای به امام صدر از وی خواست متن فیلمنامۀ «محمد رسول‌اللّه» را تأیید کند. مجلس اعلای شیعیان نیز پس از پیشنهاد اصلاحاتی در فیلمنامه، موافقت رسمی خود را با آن اعلام کرد.

۱ مرداد: در کنفرانسی مطبوعاتی تأکید کرد که وجود فرقه‌ها در لبنان خیر مطلق، ولی نظام فرقه‌ای شرّ مطلق است که فئودالیسم سیاسی به آن رنگ قداست بخشیده است. بر این اساس، خواستار لغو  فرقه‌گرایی شد.

۲۹ شهریور: در پی تجاوز اسرائیل به جنوب، خواستار تأمین تجهیزات دفاعی جدید و توسعه و افزایش پناهگاه‌ها و مستحکم‌سازی روستاها شد.

۱۰ آذر: نامه‌­ای به کشیش انگلیسی هیربرت آدامز دربارۀ حقیقتِ وضعیت انسان در منطقۀ خاورمیانه نوشت. او در این نامه، مسیحیان جهان را دعوت کرد که دربارۀ اتفاقات خطرناک در فلسطین حساس و هوشیار باشند.

بهمن: به ایران سفر کرد و دیدارهایی با خانواده و مراجع و دوستان ایرانی داشت. در این سفر به شهرهای قم و اصفهان و مشهد رفت. به پیشنهاد برخی شخصیت‌ها از جمله شهید مرتضی مطهری و شهید دکتر بهشتی برای جلوگیری از ریختن خون جوانان زندانیِ سازمان مجاهدین با شاه دیدار کرد. افزون بر این، او برای آزادی دیگر زندانیان سیاسی از جمله مرحوم علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی تلاش کرد.

این نوشته در ارسال شده است. این لینک مستقیم به این نوشته است.